First slide
Αρχική | Θεραπείες | Multivitamin Θεραπεία

Multivitamin Θεραπεία

Ti είναι η Multivitamin θεραπεία?

Η πρόωρη γήρανση, η βλάβη από την έκθεση στον ήλιο, οι κηλίδες και η αφυδάτωση του προσώπου βελτιώνονται με αυτήν την προηγμένη και ευχάριστη θεραπεία.

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;

Η αντιγηραντική θεραπεία Resurface περιέχει ένα κοκτέιλ από προηγμένα συστατικά κοσμετολογίας με συγκεντρώσεις AHA-BHA και πεπτίδια που βοηθούν στην αύξηση της κυτταρικής ανανέωσης και απευθύνονται σε βλάβες του ώριμου δέρματος . Θα απολαύσετε μία χαλαρωτική θεραπεία που συνοδεύεται από μάλαξη του προσώπου και του ντεκολτέ. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ απαλό δέρμα το οποίο έχει ενυδατωθεί σε βάθος και έχει αποκτήσει λάμψη.

Ποιες είναι οι αντενδείξεις;

Αν λαμβάνετε βιταμίνη Α από το στόμα ή χρησιμοποιείτε τοπικά ρετινοειδή δεν συστήνεται αυτή η θεραπεία. Επίσης δεν μπορεί να γίνει σε γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή γαλουχία και σε άτομα αλλεργικά σε προϊόντα με σαλικυλικό ( πχ ασπιρίνη).

Τι μπορώ να περιμένω μετά τη θεραπεία;

Το αποτέλεσμα είναι ένα λείο και λαμπερό δέρμα, χωρίς να προκαλείται ερεθισμός. Προτείνεται πρόγραμμα 6 συνεδριών με μεσοδιαστήματα μίας εβδομάδος ανάμεσα στις συνεδρίες. Το βάθος και η ένταση της απολέπισης προσαρμόζεται σε κάθε ασθενή για ορατά αποτελέσματα.

Διάρκεια θεραπείας: 60 λεπτά