First slide
Αρχική | Θεραπείες | Laser αναζωογόνησης

Θεραπείες αναζωογόνησης με Fraxel Laser

Τι θεραπεύει το Fractional CO2 Laser (FRAXEL);

Αν θέλετε να αναζωογονήσετε το μουντό, κουρασμένο και ρυτιδιασμένο δέρμα σας τότε η θεραπεία με το FRAXEL είναι η κατάλληλη για εσάς. Η επίδραση του ήλιου στο δέρμα, η μόλυνση του περιβάλλοντος και το άγχος μπορούν να κάνουν το δέρμα σας να χάσει την ζωντάνια του. Το FRAXEL μπορεί να θεραπεύσει ακόμη και μικροσκοπικές περιοχές δρώντας κάτω από την επιφάνεια του δέρματος στοχεύοντας στο κατεστραμμένο δέρμα. Διεγείροντας την φυσική διαδικασία ανάπλασης του οργανισμού  , τα κύτταρα του κατεστραμμένου δέρματος αντικαθίστανται από νέα και υγιή κύτταρα αφήνοντας έτσι το δέρμα σας λείο, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Τι αποτέλεσμα να περιμένω;

Μπορείτε να περιμένετε δύο επίπεδα αποτελέσματος, άμεσο και μακροπρόθεσμο. Τα άμεσα αποτελέσματα εμφανίζονται αφού ολοκληρωθεί η αρχική επούλωση. Η επιφάνεια του δέρματός σας θα είναι πιο απαλή και ο τόνος του δέρματος θα είναι πιο ισορροπημένος. Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θα εμφανιστούν μέσα στους επόμενους 3-6 μήνες. Θα υπάρχει μία συνεχής βελτίωση στους πόρους και στη σφριγηλότητα του δέρματος καθώς τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος θα συνεχίζουν να επουλώνονται.

Γιατί πρέπει να κάνω θεραπεία με το FRAXEL;

Η θεραπεία με το FRAXEL είναι αποτελεσματική για: Βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος Ουλές από ακμή ή μετεγχειρητικές Σύσφιξη του δέρματος Κηλίδες του δέρματος Ρυτίδες γύρω από το στόμα Ρυτίδες γύρω από τα μάτια Βελτίωση ραγάδων

Πώς γίνεται η θεραπεία με το FRAXEL και τι πρέπει να περιμένω;

Εφαρμόζεται τοπική αναισθησία με αναισθητική κρέμα σε όλο το πρόσωπο πριν εφαρμοστεί η θεραπεία και χρησιμοποιείται κρύος αέρας πάνω στην περιοχή που θα θεραπευτεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας για να μειώσει την ενόχληση. Μετά τη θεραπεία οι περισσότεροι ασθενείς αναφέρουν μία αίσθηση που μοιάζει με αυτή που έχουν μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο και η οποία εξαφανίζεται μετά από 1 ως 3 ώρες και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε μία αντιφλογωτική μάσκα. Ανάλογα με την ένταση του FRAXEL κατά τη διάρκεια της θεραπείας, θα εμφανίσετε ερυθρότητα που θα διαρκέσει από 1 ως 3 μέρες χωρίς να υπάρξει ωστόσο κάποια ενόχληση. Θα σας συστηθεί μια συνταγή για το σπίτι που θα περιλαμβάνει την καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού προϊόντος. Ανάλογα με το βάθος της θεραπείας, θα μπορείτε να ανακτήσετε τη φυσιολογική σας δραστηριότητα μέσα σε 1 ως 3 μέρες και συστήνεται η εφαρμογή μακιγιάζ ορυκτών μετάλλων για επιπρόσθετη ηλιακή προστασία χωρίς ερεθισμό. Αυτή η θεραπεία δεν συστήνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή γαλουχίας και σε ασθενείς που λαμβάνουν ή έλαβαν τους τελευταίους 6 μήνες βιταμίνη Α δια της στοματικής οδού. Η θεραπεία κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών απαιτεί εντατική χρήση αντηλιακών. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα θεραπειών με το FRAXEL. Η ένταση του laser μπορεί να ρυθμιστεί από χαμηλή ως υψηλή με αποτέλεσμα η επιθυμητή ερυθρότητα του δέρματος και η στικτή απολέπιση που ακολουθεί να ποικίλει από μία μέρα ως μία εβδομάδα. Οι εφαρμογές χαμηλότερης εντάσεως μπορούν να επαναλαμβάνονται ανά 6 εβδομάδες ενώ αυτές με υψηλότερη ένταση γίνονται από μία ως τρεις φορές τον χρόνο.

Μπορεί το FRAXEL να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Ναι. Οι πελάτες συνήθως επωφελούνται από τον συνδυασμό του FRAXEL με άλλες αντιγηραντικές θεραπείες . Κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής συνεδρίας με τον πλαστικό χειρουργό, Β. Σταματίου, θα συζητηθεί το κατάλληλο πλάνο θεραπείας για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η θεραπεία με το FRAXEL μπορεί να επαναληφθεί μετά από 6 εβδομάδες για επιπλέον βελτίωση στον τόνο και την υφή του δέρματος.