Θεραπείες | Αποτρίχωση Vectus Laser

Αποτρίχωση Vectus Laser

Vectus Laser με τεχνολογία Skintel. Το ασφαλέστερο, αποτελεσματικότερο και ταχύτερο laser στον κόσμο.

Αποτρίχωση Vectus Laser

Η αποτρίχωση Laser απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, εγκεκριμένη από το 1997 από το FDA της Αμερικής για την ‘ριζική μείωση της τριχοφυίας. Με τον τρόπο αυτό παρατηρείται σταθερή μείωση της τριχοφυίας με κάθε συνεδρία που ακόμη και με την συμπλήρωση του κύκλου των συνεδριών θα χρειαστούν συνεδρίες συντήρησης σε αραιά χρονικά διαστήματα.
Πέραν των εφαρμογών για αισθητικούς λόγους η αποτρίχωση Laser έχει εφαρμογή και στην θεραπεία θυλακίτιδας που προκαλείται από αποτρίχωση με κερί ή ξυράφι.

Τα διάφορα μηχανήματα laser που χρησιμοποιούνται για την αποτρίχωση παγκοσμίως κρίνονται από την αποτελεσματικότητα τους και την ασφάλεια με την οποία γίνεται η εφαρμογή τους.

Vectus Laser με τεχνολογία Skintel. Το ασφαλέστερο, αποτελεσματικότερο και ταχύτερο laser στον κόσμο.

Dr Stamatiou

Τι μηχανήματα laser χρησιμοποιούμε;

Χρησιμοποιούμε και στα ιατρεία μας τα Diode Vectus Laser με την τεχνολογία Skintel της αμερικανικής εταιρεία Cynosure το οποίο είναι σήμερα τα αποτελεσματικότερα, ασφαλέστερα, και ταχύτερα laser στον κόσμο. Επίσης χρησιμοποιούμε και το Cynosure Apogee Elite Laser Alexandrite & NdYag το οποίο αποτελεί και αυτο μια σταθερή αξία στα Laser στην αποτρίχωση.

Γιατί το Vectus Laser είναι το ασφαλέστερο;

Χρησιμοποιεί την παγκοσμίως FDA αναγνωρισμένη και πατενταρισμένη τεχνολογία Skintel Melanin Reader (ανιχνευτής μελανίνης) με την οποία το laser διαβάζει την ποσότητα μελανίνης του δέρματος στην περιοχή εφαρμογής και σε συνάρτηση με την πυκνότητα της τριχοφυίας, το πάχος και το χρώμα της τρίχας θέτει αυτόματα τις υψηλότερες ασφαλείς παραμέτρους ενέργειας για την συγκεκριμένη περιοχή του σώματος.

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Skintel

  • Αποφυγή του άστοχου αποτελέσματος. Ελαττώνεται η παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα το έγκαυμα (χρήση υψηλότερης ενέργειας από την ενδεδειγμένη) η το ανεπαρκές αποτέλεσμα (χρήση χαμηλότερης ενέργειας)
  • Αποτρίχωση Laser και τους καλοκαιρινούς μήνες
  • Αποτρίχωση Laser σε μελαμψούς άνδρες και γυναίκες

Vectus Laser: Το ταχύτερο Laser στον κόσμο

Συγκριτικά με όλα τα διοδικά Laser στον κόσμο διαθέτει την μεγαλύτερη κεφαλή εφαρμογής επιφανειας 8.7cm2 και την μεγαλύτερη ισχύ 4500 Watt. Αυτά τα χαρακτηριστικά το κάνουν 5 φορές ταχύτερο από οποιοδήποτε Laser Αλεξανδρίτη και 2.5 φορές ταχύτερο από οποιοδήποτε διοδικό Laser. Για παράδειγμα με το Vectus Laser η αποτρίχωση ποδιών διαρκεί 20 λεπτἀ και η αποτρίχωση ανδρικής πλάτης 12 λεπτά.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη φορά!

Η τρίχα αναπτύσσεται σε κύκλους. Κάθε κύκλος περιλαμβάνει τρία στάδια το αναγενές το καταγενές και το τελογενές. Όλα τα στάδια συμβαίνουν συγχρόνως. Αυτό σημαίνει ότι οι τρίχες συνυπάρχουν σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης. Τα Laser της αποτρίχωσης είναι αποτελεσματικά (σταματούν τον θύλακα να παράγει τρίχα) μόνον όταν η τρίχα βρίσκεται στον θύλακά της, στο αναγενές στάδιο ανάπτυξής της λαμβανομένου υπόψιν ότι ανά πάσα στιγμή περίπου το 30% των τριχών βρίσκεται σε αυτήν την φάση. Το αναγενές στάδιο για κάθε τρίχα διαρκεί 4-6 εβδομάδες και εξαρτάται από την περιοχή του σώματος και από ορμονικούς παράγοντες του ατόμου. Για αυτόν τον λόγο συνιστάται η συνεδρίες να επαναλαμβάνονται κάθε 4-6 εβδομάδες ανάλογα με την περιοχή του σώματος. Συνήθως 4 έως 6 συνεδρίες θα χρειασθούν για ένα καλό αποτέλεσμα.

Χορηγούμε γραπτές οδηγίες πριν την πρώτη σας συνεδρία. Απαραίτητη είναι η προφύλαξη από τον ήλιο και η αποχή από την ηλιοθεραπεία και το Solarium τουλάχιστον για 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετά την θεραπεία. Επίσης πρέπει να έχετε ξυρισμένη από την προηγούμενη ημέρα την περιοχή που θα κάνετε Laser, εκτός εάν πρόκειται για το πρόσωπο. Συνιστάται η χρήση αντηλιακού τους καλοκαιρινούς μήνες.