Αρχική | Υπηρεσίες Out of Town

Επικοινωνήστε μαζί μας
για να λύσετε τις
απορίες σας

Η εμπειρία κάνει τη διαφορά

Dr Stamatiou

Πολλοί ασθενείς μας εμπιστεύονται και ταξιδεύουν από πολλές περιοχές της Ελλάδος , την Ευρώπη και την Αμερική. Το ιατρείο μας και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο  , όπου γίνονται οι επεμβάσεις βρίσκονται δέκα λεπτά από το αεροδρόμιο. Το προσωπικό  μας μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ρωσικά και είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει με την οργάνωση του ταξιδιού σας και της παραμονής σας στην Θεσσαλονίκη.

Η αρχική επικοινωνία μας γίνεται με διάφορους τρόπους.

⃰ Επίσκεψη στο ιατρείο

⃰ Τηλεφωνική επικοινωνία και αποστολή φωτογραφιών με viber ή e-mail

⃰ Τηλεδιάσκεψη (face time , Skype)

Είναι σημαντικό πριν αποφασίσετε να μας επισκεφθείτε να σας γνωρίσουμε και να μας  γνωρίσετε και να έχουμε μια πρώτη προσέγγιση στο πρόβλημα που σας απασχολεί και στις προσδοκίες σας πάντα σε συνάρτηση με το τι συνιστά ο κ. Σταματίου και τι μπορεί να σας προσφέρει.

Πριν την επέμβαση

Εφόσον αυτή η αρχική προσέγγιση σας ικανοποιήσει και αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια επέμβαση, επικοινωνεί μαζί σας η αναισθησιολόγος μας , για να σας πάρει  ένα ιατρικό ιστορικό . Ακολούθως οι όποιες προεγχειρητικές εξετάσεις χρειάζονται ( αιματολογικές , καρδιολογικές κλπ )   τις κάνετε μερικές ημέρες πριν την επέμβαση στον τόπο διαμονής σας και τις παραλαμβάνουμε ηλεκτρονικά .

Η προεγχειρητική συνάντηση με τον χειρουργό και αναισθησιολόγο μπορεί να γίνει την προηγούμενη ημέρα ή και την ημέρα του χειρουργείου.

Μετά την επέμβαση

Σχεδόν όλες οι αισθητικές επεμβάσεις δεν απαιτούν διανυκτέρευση στην κλινική. Ανάλογα με την επέμβαση μπορείτε να φύγετε από την κλινική σε 2-4 ώρες μετά το τέλος της επέμβασης. Πριν φύγετε θα είστε σε θέση να πιείτε , να περπατήσετε , να πάτε στην τουαλέτα και να ντυθείτε μόνη σας.

Οι γιατροί μας είναι στην διάθεση σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους άμεσα .   Ο κ. Σταματίου θα σας παρακολουθήσει μετά την επέμβαση ανάλογα για 2-7 ημέρες και θα είμαστε σε επικοινωνία μετά την αναχώρηση σας από την Θεσσαλονίκη.

“95% of our patients return back
home at the same day”

Υπηρεσίες Out of Town

ΘΕΡΜΗ

Θέρμης Πανοράματος 10
Τ. 2310 466 990

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
09:30 - 20:00

    Send us your message