Αρχική | Αναισθησιολόγος

Γνωρίστε
την Dr. Μαρκέλλα Διαμαντή

Μάθετε περισσότερα για την Dr. Μαρκέλλα Διαμαντή

Βιογραφικό

Dr. Μαρκέλλα Διαμαντή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη. Αποφοίτησε με άριστα summa cum laude από την Ιατρική Σχολή του  Albany Medical College στη Νέα Υόρκη  το 1986. Ειδικεύθηκε στην συνέχεια στην Αναισθησιολογία στο University of South Florida (USF)  στην Τάμπα της Φλώριδας . Αποκτώντας την πιστοποίηση ειδικότητας του American Board of Anesthesiology το 1993 εργάσθηκε ως αναισθησιολόγος  στο Florida Hospital of North Pinellas και ήταν  Medical Director του Countryside Surgicenter . Είναι ενεργό μέλος της Florida Society of Anesthesiologists και της American Society of Ambulatory Anesthesia(SAMBA). Από το 2000  είναι μέλος και της Ελληνικής Εταιρείας Αναισθησιολογίας.

Το 1999 μετοίκησε στην Ελλάδα οικογενειακά με τον σύζυγό της πλαστικό χειρουργό  Βασίλη Σταματίου. Από το 2000 εργάζεται ως αναισθησιολόγος στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη. Από το 2000 επίσης ίδρυσε με τον κ. Σταματίου το κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής EXCEL με γραφεία στην Θέρμη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

“Το 95% των ατόμων επιστρέφει στο σπίτι
την ίδια ημέρα της επέμβασης”

Dr Stamatiou

Από το 1993 μέχρι σήμερα είναι η μόνιμη συνεργάτης αναισθησιολόγος στις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής του κ. Σταματίου παρέχοντας εκτός της αναισθησίας την προεγχειρητική και μετεγχειρητική υποστήριξη σε όλους τους ασθενείς. Με την εξειδίκευση της και την πολύχρονη εμπειρία της στις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής με τον κ. Σταματίου, άνω του 95% των επεμβάσεων αυτών γίνονται στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο με ασφάλεια, ως επεμβάσεις  χειρουργικής μιας ημέρας, χωρίς να χρειάζεται διανυκτέρευση στην κλινική.